Jäsenet

Abilita Oy

Kunnille, kuntayhtymille, liikelaitoksille sekä yksityisille palveluntuottajille.

Abilita on kokenut ja vakaa suomalainen järjestelmätoimittaja, joka työskentelee lähellä asiakasta. Abilitalla on yli 30 vuoden kokemus julkishallinnon eri toiminta-alueista ja kattavat tietotekniset ratkaisut toiminnan tukemiseen.

Tarjoamme ratkaisuja mm.
– taloushallintoon
– henkilöstöhallintoon ja palkanlaskentaan
– varhaiskasvatukseen
– sosiaalitoimeen ja vanhustenhuoltoon
– terveydenhuoltoon sekä
– oppilas- ja opiskelijahuoltoon

Mitä tehokkaammin tieto kulkee ja palvelee julkista hallintoa ja palvelujen tuotantoa, sitä sujuvampaa on sekä kansalaisten, yritysten että viranomaisten elämä.

Toimivan, oikein mitoitetun tietojärjestelmän luomiseen tarvitaan oikea yhteistyökumppani – asiakkaan toimintaympäristön sisäistänyt, sitoutunut IT-asiantuntija.

Haluamme työskennellä lähellä asiakkaitamme, sillä vain tällä tavalla pystymme yhdessä optimoimaan asiakkaidemme saaman hyödyn.

abilita.fi

andersInno-logo

Anders Inno Oy on vahvasti kasvava suomalainen ohjelmistotalo, joka tarjoaa asiakkailleen Suomen johtavat tuotteet sähköiseen liiketoimintaan.

Kiitosta ja palkintoja keränneitä tuotteitamme ovat verkkokaupat, verkkopalvelut ja mobiilijärjestelmät.

Tehtävänämme on tarjota asiakkaillamme laadukkaita verkkopohjaisia tuotteita, jotka parantavat asiakkaan kilpailukykyä, tehostavat sisäisiä prosesseja ja lisäävät liikevaihtoa.

Toimimme aina läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa auttaaksemme heitä saavuttamaan merkittäviä kilpailuetuja omalla alallaan.

Lue lisää meistä:  andersinno.fi

B105_logo

B105 Oy on koodaava mainostoimisto

Kehitämme asiakastoimeksiantojen ohella omia pilvipalvelutuotteita, joissa  myyntiputken ja markkinoinnin lainalaisuudet vaikuttavat tuotteen ominaisuuksiin jo suunnitteluvaiheessa.

OSAAMME
– Koodaus ja rajapinnat avoimen lähdekoodin Drupal- ja WordPressjärjestelmiin
– Verkkokaupat
– Markkinoinnin suunnittelu ja kehittäminen
– Luova tuotekehitys ja sen koulutus

AVOIMEN LÄHDEKOODIN ERITYISPALVELU
– 3D-mallinnukset, animaatiot ja video-editoinnit avoimen lähdekoodin Blender-ohjelmistolla

UUTENA PALVELUNA
– PC-laitteiden huolto
– PK-yrityksen tietotekniset kokonaisratkaisut avaimetkäteen -periaattella

Mediayhtiö B105 Oy on perustettu vuonna 2006.

Lisätietoja b105.fi

Celkee Insight® on mittauspalvelu modernille johdolle. Sen avulla lisäät vuorovaikutusta ja seuraat tekemisen vaikuttavuutta.

Celkee Insight® -mittauspalvelu on modernin johtamisen ja kehittämisen verraton tuki tarjoten markkinoiden luotettavimman mittaustiedon ja tuoden tärkeimmät muutostarpeet näkyviin. Se sisältää työkalun lisäksi toimivan prosessin, jonka avulla teet jatkuvasta kehittämisestä koko organisaation yhteisen asian. Celkee Insight® säästää kaikkien aikaa, tehostaa vaikuttamista ja auttaa toimimaan ennakoiden.

 

Ota yhteyttä:  celkee.fi

Gofore Oy on arkkitehtuurien kehittämiseen, ICT-palveluiden vaatimusmäärittelyihin sekä palvelukeskeiseen arkkitehtuuriin (SOA) perustuviin tietojärjestelmiin erikoistunut konsultointipalveluiden tarjoaja, järjestelmätoimittaja ja -integraattori.

gofore.com

Headstart Oy tarjoaa liiketoimintalähtöistä SAP-konsultointia. Palvelumme kattavat koko SAP-ratkaisun elinkaaren: käyttöönoton, tuen ja jatkokehityksen.

Headstart Oy on yksi Suomen merkittävimmistä SAP-konsultointiyrityksistä. . Tunnemme SAP-projektien ja IT-järjestelmien haasteet ja kohtaamme ne reippaasti ryhdikkäin ratkaisuin.

Työllistämme tällä hetkellä yli 50 asiantuntijaa ja kasvatamme aktiivisesti joukkuettamme. Liikevaihtomme on kehittynyt tänä vuonna suotuisasti ja olemmekin nyt 36%:n kasvuvauhdissa edellisvuoteen verrattuna.

Headstart Oy:lle on myönnetty vuonna 2012 Soliditet Finlandin korkein AAA-luottoluokitus. Soliditet Finland on osa Pohjoismaiden johtavaa luotto- ja yritysinformaatioalan Soliditet -konsernia. Vaatimuksena korkeimpiin luottoluokkiin pääsemiselle ovat keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. Suomalaisista osakeyhtiöistä 9,59%  kuuluu korkeimpaan luottoluokkaan AAA (Q1/2012).

Palvelumme perustuvat asiakkaan toimintatapojen monipuoliseen kehittämiseen. Tavoitteenamme on raskaiden käytäntöjen helpottaminen ja keventäminen SAP –ratkaisujen  avulla. Referenssiasiakkaitamme ovat mm. Basware, Enfo, Onninen ja Paulig.

Toimintakulttuurimme pohjautuu ahkeraan tiimityöhön ja konstailemattomaan vuorovaikutukseen asiakkaan kanssa. Näin koko asiantuntemuksemme on hyödynnettävissä asiakkaan liiketoiminnan eduksi – ja ennen kaikkea asiakkaamme on aina tilanteen tasalla.

Henkilöstömme hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeä kasvun edellytys ja olemmekin mukana rakentamassa Headstartia kohti parempaa työpaikkaa Great Place to Work -hankkeen avulla ja panostamme muutenkin vahvasti liiketoimintalähtöiseen henkilöstön ja osaamisen kehittämiseen.

headstart.fi

logo-konsultti-kirjuri

Konsultti & Kirjuri OY on tietoperustaisen johtamisen, organisaatioiden ja toiminnan kehittämiseen keskittyvä yritys.

Toteutamme erilaisia muutoksiin ja kehittämiseen liittyviä arviointeja, selvityksiä ja koulutuksia. Osaamisalueitamme ovat arviointi, muutosjohtaminen, ymmärryksen johtaminen ja palveluiden uudistaminen.

Luotain Consulting Oy on 2007 perustettu henkilöstön kehittämiseen erikoistunut yritys. Ydintehtävämme on auttaa ihmisiä toimimaan optimaalisemmin niin, että työ kannattaa ja siitä voi iloita.

Olemme saaneet tuottaa työyhteisö- ja esimiesvalmennuspalveluitamme niin valtiolle, kunnille ja kaupungeille kuin yksityisellekin sektorille monilla eri toimialoilla. Tuotamme kehittämispäiviä, strategiapäiviä, erilaisia työyhteisön toimivuuteen ja ihmisten johtamiseen liittyviä valmennus- ja koulutuspalveluita pitkäjänteisessä yhteistyössä yritysten kanssa tai yksittäisinä päivinä yrityksen tarpeen mukaan. Tarjoamme myös avoimia koulutuksia ja valmennuksia joihin voivat ottaa osaa yksittäiset työntekijät yksilöllisen tarpeen mukaisesti.

Henkilöstötutkimukset, henkilöprofiilityökalut ja esimiesarvioinnit, koulutetut työnohjaajat, johdon työnohjaajat ja valmentajat sekä viimeinen tietotaito ihmisen optimaalisesta toiminnasta positiivista psykologiaa hyödyntäen takaavat asiakkaillemme kustannustehokkaita ja vaikuttavia palveluita, jotka sopivat niin yksilöille, pienille – kuin suurille ryhmille.

luotain.net

lugge-logo

Vaikuttavia kokonaisratkaisuja jatkuvan uudistumisen yrityskulttuuriin.

Lygge auttaa organisaatioita toimimaan muuttuvassa toimintaympäristössä hallitsemalla jatkuvan uudistumisen itseohjautuvuutta vahvistamalla. Voimme olla kumppaninanne mm. johtamisen ja esihenkilötyön kehittämisessä, organisaation toimintamallin ja johtoryhmätoiminnan kehittämisessä, tiimien toimintamallien vahvistamisessa, kulttuurin uudistamisessa, muutosjohtamisessa sekä erilaisissa henkilöstöjohtamisen kysymyksissä. Pohjana on aina itseohjautuvuuden vahvistaminen.

lygge.fi

Mediasignal Group on viestinnän, internetratkaisujen ja digitaalisen liiketoiminnan asiantuntija.
Kahdenkymmenen toimintavuotensa aikana Mediasignal on kehittynyt monimuotoisuudellaan yhdeksi Suomen johtavista alan asiantuntijoista.

Mediasignalin työn punaisena lankana on yhdistellä viestinnän eri muotoja ja sähköisen liiketoiminnan palveluita sekä tukea näin asiakkaan toiminnan kehittämistä.

Mediasignalin asiakkaat ovat merkittäviä palvelusektorin, kaupan sekä teollisuuden ja logistiikka-alan yrityksiä. Asiakkaamme arvostavat pitkäjänteistä kumppanuutta ja näkevät viestinnän osana menestystarinaansa.

Mediasignal kumppanina

Mediasignal Group on ketterä ja sopivan kokoinen asiantuntijaorganisaatio. Korkea ammattitaito, luova osaaminen ja idearikkaus kuuluvat signalilaisuuteen.

Liiketoiminnan asiantuntijamme ovat perehtyneet yritysten ja yhteisöjen liiketoimintaprosessien viestinnälliseen kehittämiseen. Tunnusomaista toiminnalle on ammattimainen ote ja ymmärrys
asiakashaasteista sekä palvelutarpeista. Myös keskeiset, toimialakohtaiset toimintamallit ja
toimintatavat ovat asiantuntijoille tuttuja.

Viestinnän palvelut hoitaa ammattitaidolla konsernin viestintätoimisto, joka laatii ja toteuttaa asiakasyhteisöjen viestinnän suunnitelmat ja ratkaisumallit. Tukena toiminnalle on oma mainostoimisto, jonka ominta osaamista ovat luovat, kekselijäät ja visuaalisesti näyttävät ratkaisut sekä omille asiakkailleen että konsernin verkkopalvelukumppanuuksien hyödyksi.

Verkkopalvelu- ja ohjelmistokehitystiimimme ydiosaaminen näyttäytyy parhaiten parin kymmenen vuoden kokemuksella verkkopalveluratkaisujen, mobiili- ja sosiaalisen median sekä ohjelmistokehityksen suunnittelu- ja toteutustyössä. Tuloksellisena jatkunut kehitys on taannut johtavan aseman verkkoliiketoiminnan asiantuntijana Suomessa.

Viestinnällisen ammattitaidon, kokemuksen ja vahvan teknologiaosaamisen lisäksi palveluiden
laaja-alaisuutta täydentää kansainvälinen kumppaniverkosto.

mediasignal.fi

Mindpolis on kehitysyhtiö, jonka toimii oppimisliiketoiminnan sekä toiminnanohjauksen alueilla. Sen tytäryhtiöitä ovat Mediamaisteri Oy, Kuusela Com Oy, Oy Tawasta OS Technologies Ltd., Open Trainers Oy, Digital Lessons Finland Oy, Vizucom Oy sekä Futurable Oy.

Mindpoliksen keskeisinä toiminta-alueina ovat kansainväliset projektit, tytäryhtiöiden liiketoiminnan kehittäminen, uudet innovaatiot sekä yhtiöryhmän liiketoiminnan kehitys.

Toimimme yhtiöryhmänä, joka ratkaisee asiakkaidemme haasteita kokonaisvaltaisesti hyödyntämällä yritysryhmän koko 40 hengen tiimiä asiakkaan parhaaksi.

Teknologiamallimme perustuu pääosin avoimen lähdekoodin ohjelmistojen avulla toteutettuihin teknologiaratkaisuihin sekä palveluliiketoimintaan.

Avoin teknologia

Teknologiana avoin lähdekoodi on tapa kehittää ja jakaa tietokoneohjelmistoja, joita jokainen voi käyttää vapaasti ilman lisenssimaksua. Mediamaisteri kehittää ohjelmistot avoimen teknologian päälle, mikä takaa asiakkaille joustavat ja monipuoliset ohjelmistot ja sovellukset. Asiakkaillemme avoimuus tarkoittaa ennen kaikkea luotettavuutta ja turvallisuutta sekä positiivista keveyttä tuotteidemme hinnan, käytön ja käyttöönoton näkökulmista.

mindpolis.fi

Minutor auttaa organisaatioita löytämään prosesseissaan olevat pullonkaulat sekä turhat työt; keskesisessä roolissa ovat arjen osaajat.

Kuvaamme prosessin niin kuin se aidosti etenee ja simuloimme kehittämisvaihtoehtoja. Kerätyistä tiedoista muodostamme johtopäätökset ja toteutamme asiakaslähtöisen muutoksen yhdessä organisaation kanssa.
Tavoitteena on muodostaa yhteisesti samalla tavalla ymmärretty tavoite ja siihen pääsemistä tukevat kannustinjärjestelmät.

minutor.fi

mukava-logo

mukavaIT suunnittelee ja kehittää seuraavan sukupolven ratkaisuja erityisesti kuntasektorin avuksi.

Uskomme vakaasti siihen, että nykyiset hoitoaikaperustaiset järjestelmät ovat vasta ensimmäisiä askeleita käytönmukaisesti laskutettuun ja läpinäkyvään varhaiskasvatukseen. Hoitoaikaperustaisuus ei ole vain mobiilikirjausta tai tietojärjestelmiä. Se on ennenkaikkea suunnitelmallista toiminnanohjausta ja varhaiskasvatuksen johtamista.

mukavaIT Oy on mukana laatimassa kunnille tiekarttoja kohti joustavaa ja hoitoaikaperustaisuutta hyödyntävää kokonaisuutta varhaiskasvatukseen. Tämä kokonaisuus ei myöskään unohda pedagogisia näkökulmia ja lapsen oikeuksia.

Tarjoamme ammattitaitomme ja kokemuksemme järjestelmistä sekä varhaiskasvatuksesta kuntien käyttöön.

mukavait.fi

Kumura Oy on projektienhallintaan erikoistunut yritys, joka tuo asiakkailleen projektointivoimaa.

Olemme erikoistuneet projektien johtamiseen ja hallintaan. Meiltä sertifioidut projektipäälliköt johtamaan projekteja. Kokeneet asiantuntijat avaaman projektoinnin pullonkauloja ja projektitoiminnan solmuja.

Viemme asiakkaan projektit maaliin tavoitteiden mukaisesti.

kumura.fi

Erikoisosaamisemme on vahvan teknologiatietämyksemme hyödyntäminen palvelujen elinkaaren kaikissa vaiheissa, strategian luomisesta palvelujen toteutukseen ja tuotantoon asti. Hallitsemme myös tietoliikennepalvelut, mikä erottaa meidät pelkän ohjelmisto-osaamisen konsultointiyrityksistä. Koska emme ole sidottuja mihinkään teknologia-alustaan, voimme palvella yrityksiä teknologiariippumattomasti. Projektit toteutamme SCRUM-mallia hyödyntäen. Asiantuntijamme ovat joko osana asiakkaan projektiryhmää, tai toteuttavat projektit asiakkaalle avaimet käteen -periaatteella.

Qbitech Oy on v. 2006 perustettu, TeliaSonera Finlandin palkitusta Medialaboratoriosta spin-offina syntynyt konsultointiyritys. Autamme asiakkaitamme kehittämään nykyistä sekä löytämään uutta liiketoimintaa hyödyntämällä vahvaa osaamistamme uusissa teknologioissa.

Palvelemme yrityksiä ja julkisyhteisöjä, jotka tarvitsevat laadukkaita räätälöityjä Internet-, mobiili- ja broadcasting-alueen ICT-palveluita. Teemme toimialariippumattomia selvityksiä, innovoimme ja kehitämme palvelukonsepteja, arvioimme uusia liiketoiminta-alueita, toteutamme käyttäjätutkimuksia ja käytettävyysarviointeja sekä suunnittelemme ja toteutamme tietoliikenne- ja verkkopalveluita.

Palvelujemme avulla asiakkaamme ovat saavuttaneet mm. seuraavia etuja:
– strategian päättäminen uudella liiketoiminta-alueella
– tietoliikenne- ja verkkopalvelujen saaminen tuotantoon nopealla syklillä
– uusien palvelujen kehityksen aloittaminen pienemmillä riskeillä
– kustannussäästöjen saaminen ulkoistamalla palvelukehitys yritykseemme
– tuotantoversioiden toteuttaminen laadittujen palvelukonseptien käyttökokemusten perusteella
– kilpailijan uusiin innovatiivisiin palveluihin reagointi

qbitech.fi

radiator-logo

Radiator Software Oy on kansainvälisesti toimiva suomalainen Internet-insinööritoimisto.  Muunnamme, tulkkaamme ja sovellamme uusia, käytettyjä ja tulevia Internet-tekniikoita asiakkaidemme liiketoiminnan tueksi.

Asiakkaitamme ovat niin suuret kuin pienetkin palveluntarjoajat kansainvälisistä operaattoreista ja yrityksistä suomalaisiin startuppeihin ja PK-yrityksiin. Yhteisenä tavoitteena näillä kaikilla on pystyä tarjoamaan omille loppuasiakkailleen turvallisia ja asiakkaiden tarpeisiin mukautettavia palveluita mahdollisimman tehokkaasti ja skaalautuvasti. Tämä on sitä mitä me osaamme.

Radiator Software Oy (ent. ArcRed Oy) perustettiin vuonna 2003 Tampereen teknillisen yliopiston tietoliikennetekniikan laitokselta tuotteistamaan sekä perustajiensa Internet-tekniikan osaamista että TEKESin NETS-kärkihankkeessa kehitettyjä langattomien verkkojen käyttäjäntunnistuksen ja verkkovierailun ratkaisuja. Nämä tekniikat ovat edelleen käytössä Suomen oppilaitosten välisessä WLAN-verkkovierailussa (Funet WLAN Roaming), sen kansainvälisessä versiossa (eduroam Finland) ja niitä on sovellettu mm. Langaton Tampere -yhteisöverkon toteutuksessa.

Vuosien varrella olemme suunnitellet ja rakentaneet erilaisia ratkaisuja Netti-Nyssen tietoliikennejärjestelmistä matkapuhelinverkkoon liittyviin infraratkaisuihin asti. Tiedämme mitä osaamme ja tiedämme mitä emme osaa. Tiedämme myös mistä voimme asian tarvittaessa opetella tai selvittää.

Valomon ja kumppaniverkostomme avulla pystymme auttamaan sinun yritystäsi palveluntuotannon suunnittelussa, toteutuksessa ja kehittämisessä liiketoiminnan prosessien ja konseptien suunnittelusta verkko- ja ohjelmistoratkaisujen toteutukseen asti — skaalautuvasti ja tehokkaasti.

Ota yhteyttä, kerro ongelmastasi ja anna meidän löytää ratkaisu siihen.

radiatorsoftware.com

Seravo Oy on IT-asiantuntijayritys, joka on keskittynyt Linux-pohjaisten tietojärjestelmien ylläpitoon ja kehitykseen.

Tarjoamme asiantuntemustamme myös muihin avoimen lähdekoodin ohjelmistoihin liittyen ja HTML5-sovellusten kehitykseen. Seravo tarjoaa myös ainoana Suomessa WordPress-palvelua.

seravo.fi

Sesalcon Oy on vankkaan osaamiseen ja kokemukseen perustuva liiketoimintojen kehittäjä. Erityisosaamistamme ovat verkostomallit sekä uudet tieto- ja ymmärryspohjaiset johtamismallit.

Emme jätä asioita pöydälle vaan viemme ne myös yhdessä asiakkaidemme kanssa käytäntöön.

Vincit toteuttaa ensiluokkaisia digitaalisia palveluita, ja myöntää kaikille palveluilleen 100 % tyytyväisyystakuun.

vincit.fi