Qbitech Oy

Qbitech Oy -logo

Erikoisosaamisemme on vahvan teknologiatietämyksemme hyödyntäminen palvelujen elinkaaren kaikissa vaiheissa, strategian luomisesta palvelujen toteutukseen ja tuotantoon asti. Hallitsemme myös tietoliikennepalvelut, mikä erottaa meidät pelkän ohjelmisto-osaamisen konsultointiyrityksistä. Koska emme ole sidottuja mihinkään teknologia-alustaan, voimme palvella yrityksiä teknologiariippumattomasti. Projektit toteutamme SCRUM-mallia hyödyntäen. Asiantuntijamme ovat joko osana asiakkaan projektiryhmää, tai toteuttavat projektit asiakkaalle avaimet käteen -periaatteella.

Qbitech Oy on v. 2006 perustettu, TeliaSonera Finlandin palkitusta Medialaboratoriosta spin-offina syntynyt konsultointiyritys. Autamme asiakkaitamme kehittämään nykyistä sekä löytämään uutta liiketoimintaa hyödyntämällä vahvaa osaamistamme uusissa teknologioissa.

Palvelemme yrityksiä ja julkisyhteisöjä, jotka tarvitsevat laadukkaita räätälöityjä Internet-, mobiili- ja broadcasting-alueen ICT-palveluita. Teemme toimialariippumattomia selvityksiä, innovoimme ja kehitämme palvelukonsepteja, arvioimme uusia liiketoiminta-alueita, toteutamme käyttäjätutkimuksia ja käytettävyysarviointeja sekä suunnittelemme ja toteutamme tietoliikenne- ja verkkopalveluita.

Palvelujemme avulla asiakkaamme ovat saavuttaneet mm. seuraavia etuja:
– strategian päättäminen uudella liiketoiminta-alueella
– tietoliikenne- ja verkkopalvelujen saaminen tuotantoon nopealla syklillä
– uusien palvelujen kehityksen aloittaminen pienemmillä riskeillä
– kustannussäästöjen saaminen ulkoistamalla palvelukehitys yritykseemme
– tuotantoversioiden toteuttaminen laadittujen palvelukonseptien käyttökokemusten perusteella
– kilpailijan uusiin innovatiivisiin palveluihin reagointi

www.qbitech.fi