Ole avullamme oikeassa

Hyvän toimittajan tehtävä on tunnistaa asiakastarve ja täyttää se.

Liian usein erityisesti suurissa projekteissa ryhdytään heti projektin määrittelyyn, olettaen että asiakas on jo tunnistanut tarpeensa, tietää mitä haluaa ja on selvittänyt täysin halutun ratkaisun vaatimukset toiminnalleen ja tietojärjestelmilleen. Kaikista määrittelyä seuraavista muutoksista, lisäominaisuuksista ja epäröinneistä aiheutuu muutoskuluja ja viipeitä. Aikaa kuluu, ja projektin budjetti kasvaa.

Lopulta aikaa ja resursseja on kulunutkin suunnitellun ja sovitun määrän sijaan moninkertaisesti, vaikka järjestelmää ei ole saatu edes pilotin asteelle.

Me Valomossa teemme tämän toisin. Jokaisessa projektissamme lähdemme ensiksi asiakastarpeen selvittämisestä. Tällä tavalla pystymme kohdistamaan Valomon kautta käytössä olevat resurssit täsmälleen asiakkaan oikean tarpeen täyttämiseen. Tarvittaessa meiltä löytyy resurssit suunnitella ja toteuttaa kokonainen liiketoimintaratkaisu konsepti-, liiketoiminta- ja prosessisuunnittelusta tekniseen toteutukseen ja viestintään asti.

Tunnistamalla asiakkaan tarpeen oikealla tavalla, vältämme ratkomasta asiakkaan prosessiongelmaa tekniikalla, tai asiakkaan automaatiolla ratkaistavissa olevaa resurssiongelmaa prosessi- ja konseptisuunnittelulla.

Anna meidän auttaa sinua osumaan oikeaan ja saamaan oikea ratkaisu oikeaan ongelmaan.