Mindpolis Group Oy

Mindpolis

Mindpolis on kehitysyhtiö, jonka toimii oppimisliiketoiminnan sekä toiminnanohjauksen alueilla. Sen tytäryhtiöitä ovat Mediamaisteri Oy, Kuusela Com Oy, Oy Tawasta OS Technologies Ltd., Open Trainers Oy, Digital Lessons Finland Oy, Vizucom Oy sekä Futurable Oy.

Mindpoliksen keskeisinä toiminta-alueina ovat kansainväliset projektit, tytäryhtiöiden liiketoiminnan kehittäminen, uudet innovaatiot sekä yhtiöryhmän liiketoiminnan kehitys.

Toimimme yhtiöryhmänä, joka ratkaisee asiakkaidemme haasteita kokonaisvaltaisesti hyödyntämällä yritysryhmän koko 40 hengen tiimiä asiakkaan parhaaksi.

Teknologiamallimme perustuu pääosin avoimen lähdekoodin ohjelmistojen avulla toteutettuihin teknologiaratkaisuihin sekä palveluliiketoimintaan.

Avoin teknologia

Teknologiana avoin lähdekoodi on tapa kehittää ja jakaa tietokoneohjelmistoja, joita jokainen voi käyttää vapaasti ilman lisenssimaksua. Mediamaisteri kehittää ohjelmistot avoimen teknologian päälle, mikä takaa asiakkaille joustavat ja monipuoliset ohjelmistot ja sovellukset. Asiakkaillemme avoimuus tarkoittaa ennen kaikkea luotettavuutta ja turvallisuutta sekä positiivista keveyttä tuotteidemme hinnan, käytön ja käyttöönoton näkökulmista.