Mediasignal Group

Mediasignal Group logo

Mediasignal Group lyhyesti

Mediasignal Group on viestinnän, internetratkaisujen ja digitaalisen liiketoiminnan asiantuntija.
Kahdenkymmenen toimintavuotensa aikana Mediasignal on kehittynyt monimuotoisuudellaan yhdeksi Suomen johtavista alan asiantuntijoista.

Mediasignalin työn punaisena lankana on yhdistellä viestinnän eri muotoja ja sähköisen liiketoiminnan palveluita sekä tukea näin asiakkaan toiminnan kehittämistä.

Mediasignalin asiakkaat ovat merkittäviä palvelusektorin, kaupan sekä teollisuuden ja logistiikka-alan yrityksiä. Asiakkaamme arvostavat pitkäjänteistä kumppanuutta ja näkevät viestinnän osana menestystarinaansa.

Mediasignal kumppanina

Mediasignal Group on ketterä ja sopivan kokoinen asiantuntijaorganisaatio. Korkea ammattitaito, luova osaaminen ja idearikkaus kuuluvat signalilaisuuteen.

Liiketoiminnan asiantuntijamme ovat perehtyneet yritysten ja yhteisöjen liiketoimintaprosessien viestinnälliseen kehittämiseen. Tunnusomaista toiminnalle on ammattimainen ote ja ymmärrys
asiakashaasteista sekä palvelutarpeista. Myös keskeiset, toimialakohtaiset toimintamallit ja
toimintatavat ovat asiantuntijoille tuttuja.

Viestinnän palvelut hoitaa ammattitaidolla konsernin viestintätoimisto, joka laatii ja toteuttaa asiakasyhteisöjen viestinnän suunnitelmat ja ratkaisumallit. Tukena toiminnalle on oma mainostoimisto, jonka ominta osaamista ovat luovat, kekselijäät ja visuaalisesti näyttävät ratkaisut sekä omille asiakkailleen että konsernin verkkopalvelukumppanuuksien hyödyksi.

Verkkopalvelu- ja ohjelmistokehitystiimimme ydiosaaminen näyttäytyy parhaiten parin kymmenen vuoden kokemuksella verkkopalveluratkaisujen, mobiili- ja sosiaalisen median sekä ohjelmistokehityksen suunnittelu- ja toteutustyössä. Tuloksellisena jatkunut kehitys on taannut johtavan aseman verkkoliiketoiminnan asiantuntijana Suomessa.

Viestinnällisen ammattitaidon, kokemuksen ja vahvan teknologiaosaamisen lisäksi palveluiden
laaja-alaisuutta täydentää kansainvälinen kumppaniverkosto.