Luotain Consulting Oy

luotain

Luotain Consulting Oy on 2007 perustettu henkilöstön kehittämiseen erikoistunut yritys. Ydintehtävämme on auttaa ihmisiä toimimaan optimaalisemmin niin, että työ kannattaa ja siitä voi iloita.

Olemme saaneet tuottaa työyhteisö- ja esimiesvalmennuspalveluitamme niin valtiolle, kunnille ja kaupungeille kuin yksityisellekin sektorille monilla eri toimialoilla. Tuotamme kehittämispäiviä, strategiapäiviä, erilaisia työyhteisön toimivuuteen ja ihmisten johtamiseen liittyviä valmennus- ja koulutuspalveluita pitkäjänteisessä yhteistyössä yritysten kanssa tai yksittäisinä päivinä yrityksen tarpeen mukaan. Tarjoamme myös avoimia koulutuksia ja valmennuksia joihin voivat ottaa osaa yksittäiset työntekijät yksilöllisen tarpeen mukaisesti.

Henkilöstötutkimukset, henkilöprofiilityökalut ja esimiesarvioinnit, koulutetut työnohjaajat, johdon työnohjaajat ja valmentajat sekä viimeinen tietotaito ihmisen optimaalisesta toiminnasta positiivista psykologiaa hyödyntäen takaavat asiakkaillemme kustannustehokkaita ja vaikuttavia palveluita, jotka sopivat niin yksilöille, pienille – kuin suurille ryhmille.

www.luotain.net