HSS Consulting Oy

Hss Consulting logo

Hss Consulting Oy on vankan ammattitaidon ja pitkän kokemuksen ympärille vuonna 2010 perustettu yhtiö. Yritys keskittyy asiakasyritysten liiketoiminnan ja julkisten toimijoiden toimintamallin sekä palvelujen kehittämiseen.

Tietotekniikan tarkoitus on tukea toimintamallia, ei määrätä sitä. Olemme erikoistuneet prosessien ja toimintojen analysointiin, mittaamiseen ja niiden pohjalta tehtyjen kehittämisehdotusten läpivientiin. Toiminnan tavoitteena ovat Asiakkaan parantuneet palvelut, joustavammat toiminnot ja kokonaiskustannusten alentaminen sekä yrityssektorilla myynnin, markkinoinnin ja toiminnanohjauksen kehittäminen.

Tietohallinto on Asiakkaan keskeinen toiminto Konsultoimme myös kokonaisvaltaisesti Asiakkaiden tietohallintomallia ja -strategiaa perustuen vahvaan kokonaisarkkitehtuurin hallintaan, IT-alan monipuoliseen tuntemukseen ja vahvaan verkostomaiseen toimintaan. Toiminta määrää, tekniikka tukee.

Kukaan ei osaa yksin kaikkea Hss Consulting Oy omaa taustansa ansiosta laajan verkoston. Avoimuus, yhteisöllisyys ja ketteryys ovat sen tunnusmerkkejä. Menetelmät ja standardit ovat teknisen osaamisen tukena ja Hss Consulting Oy

www.hssc.fi