Headstart Oy

Headstart

Headstart Oy tarjoaa liiketoimintalähtöistä SAP-konsultointia. Palvelumme kattavat koko SAP-ratkaisun elinkaaren: käyttöönoton, tuen ja jatkokehityksen.

Headstart Oy on yksi Suomen merkittävimmistä SAP-konsultointiyrityksistä. . Tunnemme SAP-projektien ja IT-järjestelmien haasteet ja kohtaamme ne reippaasti ryhdikkäin ratkaisuin.

Työllistämme tällä hetkellä yli 50 asiantuntijaa ja kasvatamme aktiivisesti joukkuettamme. Liikevaihtomme on kehittynyt tänä vuonna suotuisasti ja olemmekin nyt  36%:n kasvuvauhdissa edellisvuoteen verrattuna.

Headstart Oy:lle on myönnetty vuonna 2012 Soliditet Finlandin korkein AAA-luottoluokitus. Soliditet Finland on osa Pohjoismaiden johtavaa luotto- ja yritysinformaatioalan Soliditet -konsernia. Vaatimuksena korkeimpiin luottoluokkiin pääsemiselle ovat keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. Suomalaisista osakeyhtiöistä 9,59%  kuuluu korkeimpaan luottoluokkaan AAA (Q1/2012).

Palvelumme perustuvat asiakkaan toimintatapojen monipuoliseen kehittämiseen. Tavoitteenamme on raskaiden käytäntöjen helpottaminen ja keventäminen SAP –ratkaisujen  avulla. Referenssiasiakkaitamme ovat mm. Basware, Enfo, Onninen ja Paulig.

Toimintakulttuurimme pohjautuu ahkeraan tiimityöhön ja konstailemattomaan vuorovaikutukseen asiakkaan kanssa. Näin koko asiantuntemuksemme on hyödynnettävissä asiakkaan liiketoiminnan eduksi – ja ennen kaikkea asiakkaamme on aina tilanteen tasalla.

Henkilöstömme hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeä kasvun edellytys ja olemmekin mukana rakentamassa Headstartia kohti parempaa työpaikkaa Great Place to Work -hankkeen avulla ja panostamme muutenkin vahvasti liiketoimintalähtöiseen henkilöstön ja osaamisen kehittämiseen.

www.headstart.fi