Arch Red Oy

Arch Red Oy

Arch Red on kansainvälisesti toimiva suomalainen Internet-insinööritoimisto.  Muunnamme, tulkkaamme ja sovellamme uusia, käytettyjä ja tulevia Internet-tekniikoita asiakkaidemme liiketoiminnan tueksi.

Asiakkaitamme ovat niin suuret kuin pienetkin palveluntarjoajat kansainvälisistä operaattoreista ja yrityksistä suomalaisiin startuppeihin ja PK-yrityksiin. Yhteisenä tavoitteena näillä kaikilla on pystyä tarjoamaan omille loppuasiakkailleen turvallisia ja asiakkaiden tarpeisiin mukautettavia palveluita mahdollisimman tehokkaasti ja skaalautuvasti. Tämä on sitä mitä me osaamme.

Arch Red perustettiin vuonna 2003 Tampereen teknillisen yliopiston tietoliikennetekniikan laitokselta tuotteistamaan sekä perustajiensa Internet-tekniikan osaamista että TEKESin NETS-kärkihankkeessa kehitettyjä langattomien verkkojen käyttäjäntunnistuksen ja verkkovierailun ratkaisuja. Nämä tekniikat ovat edelleen käytössä Suomen oppilaitosten välisessä WLAN-verkkovierailussa (Funet WLAN Roaming), sen kansainvälisessä versiossa (eduroam Finland) ja niitä on sovellettu mm. Langaton Tampere -yhteisöverkon toteutuksessa.

Vuosien varrella olemme suunnitellet ja rakentaneet erilaisia ratkaisuja Netti-Nyssen tietoliikennejärjestelmistä matkapuhelinverkkoon liittyviin infraratkaisuihin asti. Tiedämme mitä osaamme ja tiedämme mitä emme osaa. Tiedämme myös mistä voimme asian tarvittaessa opetella tai selvittää.

Valomon ja kumppaniverkostomme avulla pystymme auttamaan sinun yritystäsi palveluntuotannon suunnittelussa, toteutuksessa ja kehittämisessä liiketoiminnan prosessien ja konseptien suunnittelusta verkko- ja ohjelmistoratkaisujen toteutukseen asti — skaalautuvasti ja tehokkaasti.

Ota yhteyttä, kerro ongelmastasi ja anna meidän löytää ratkaisu siihen.

www.archred.com/